Friday, February 15, 2008

Βάλε_Ντίνε το χέρι στην τσέπη....

Και Ντίνε, και Γιώργο, και Κώστα, και Νίκο...Βάαααλτε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσετε μια αγάπη...για να κερδίσετε μια καρδιά... Καλά καταλάβατε, στην χθεσινή μέρα αναφέρομαι!!Εεεεε τι να πω πια?Ενίσταμαι εντόνως σε τούτη δω την μέρα..Λυπάμαι αγαπητοί μου άντρες αλλά δεν την κερδίζεις έτσι εύκολα τη μάχη με ένα λουλουδάκι..Εξάλλου άβυσσος η καρδιά και το μυαλό (Ναι.... έχουνε!!!) μιας γυναίκας!

Οι πιο πολλές αναρωτιούνται : Μα πρέπει να γιορτάζουμε ομαδικώς για να πάρει ο άλλος μια πρωτοβουλίααα??? Και μη νομίζετε ότι στις γυναίκες δίνω ελαφρυντικά...κι αυτές οι οποίες θυμούνται μόνο μια φορά το χρόνο ότι έχουν κι έναν άντρα εκεί γύρω..εεε είναι άξιες της μοίρας τους..Και να τονίσω ότι το θέμα δεν είναι ούτε το δώρο, ούτε η αξία, ούτε το μέγεθος..Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι το "ενδιαφέρον" και η εκδήλωση συναισθημάτων! Κι αν αυτό γίνεται μόνο κάθε Φλεβάρη...εεεε υπάρχει πρόβλημα!!

Κι επειδή έχω ξαναασχοληθεί με το θέμα, αν θέλετε να δείτε την γνώμη μου επί τούτου πέρυσι τέτοια μέρα κάντε κλικ εδώ !!

Όσο λοιπόν κι αν γκρίνιαξα, όσο κι αν κοροιδεύω και εκνευρίζομαι με τη στάση μερικών ανθρώπων...εεεε....συγνώμη κιόλας...αλλά.....δε με χάλασε και πολύ κι ένα.....λουλουδάκι που προοριζόταν για μένα!!!!Χεχεχεχεχε...Έκανα λοιπόν την καρδιά μου πέτρα και το δέχτηκα..!

3 comments:

Katerina Karakasidou said...

Opws sou eipa kai sto msn sumfwnw oti den prepei na giortazeis MONO auti tin imera kai na deixneis oti agapas ton allon. ALLA: epeidi i zoi einai olo treksimo, ki epeidi suni8ws to ksexname oti o allos dipla mas 8elei kai to louloudaki, kai to dwraki kai tin xazo kartoula tou, gia auton ton logo to na uparxei mia tetoia mera den einai da kai toso tragiko! Egw to diaskedazw afantasta pantws!! Einai mia eukairia na spasei i routina, na kaneis kati romantiko kai na dex8eis kati romantiko.Gi'auto sou lew...as min eimaste toso pezoi!! Estw mia mera ton xrono as ginoume kai ligo xazoromantikoi!!!!

Funny said...

Εγώ γλυκιά μου είμαι πολύυυυ χαζορομαντική καθημερινώς και παντοτινώς!!
Αλλά οκ, θα συμφωνήσω με όσα λες! Γιατί, όπως λέει και ένας φίλος μου, δοθήσης ευκαιρίας του Βαλεντίνου και γενικά και των άλλων γιορτών κάνουμε όλοι μας το κάτι διαφορετικό και μπαίνουμε σε γιορτινούς ρυθμούς!
Γιατί αυτό είναι που τελικά μάλλον ψάχνουμε: Occasions to celebrate!!!

Lambrini said...

Που λες ξα, σε μας το "Βάλε-Ντίνε" το χέρι στην τσέπη δεν πιάνει... και ειλικρινά, αν δεν ήταν και το ωραίο δωράκι που έλαβες δεν θα καταλάβαινα ότι ήρθε και πέρασε αυτή η μέρα, λες και είναι κάτι το ιδιαίτερο, anyway, δεν θα μπω στη διαδικασία να πω τα τετριμένα δεν πιστεύω σε αυτήν την αστειότητα κλπ κλπ, απλά θα πω, άντε και εις άλλα με υγεία!!!