Wednesday, February 20, 2008

Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί???!

Ο κινέζος Liu Yuan, από την πόλη Nanjing, ένιωσε πολύ ευτυχής όταν η σύζυγός του του ανακοίνωσε ότι κυοφορεί ΔΙΔΥΜΑ!! Οι μέρες περνούσαν, οι μήνες περνούσαν και κάποια στιγμή τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο…Ο Liu μετά την πρόσκαιρη χαρά του αρχίζει να παρατηρεί ότι τα δίδυμα είχαν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Το πρώτο ήταν πολύ μεγαλύτερο, ενώ το δεύτερο μικρόσωμο και αδύναμο.. Μάλιστα το δεύτερο δεν του έμοιαζε καθόλου, κι εκεί αρχίζουν οι αμφιβολίες και οι υποψίες..

Μετά από εξετάσεις αίματος διαπιστώνεται ότι έχουν διαφορετική ομάδα αίματος, και με το τεστ DNA οι υποψίες του επαληθεύονται: Μόνο το μεγάλο μωρό ήταν το βιολογικό παιδί του!!

Η σύζυγος θέλοντας και μη παραδέχεται ότι ταυτόχρονα διατηρούσε και σεξουαλικές επαφές με τον πρώην σύντροφό της, κάτι που φυσικά εξόργισε τον Liu, ο οποίος αμέσως απαίτησε διαζύγιο!

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η περίπτωση να γεννηθούν δίδυμα από διαφορετικό πατέρα είναι μεν εξαιρετικά σπάνια, αλλά όχι και αδύνατη, αφού όπως λένε το σπέρμα επιζεί μέσα στο γυναικείο σώμα έως και 72 ώρες!

Ηθικόν Δίδαγμα:

"Do not trust anyone...even though your own sperm!!!"

..Και λίγο πιο κουλτουριάρικο :

"Μην εμπιστεύεσαι την όραση , σπανιότατα αντιλαμβάνεται όπως βλέπει. Συνήθως βλέπει όπως αντιλαμβάνεται. Αμφέβαλλε για όλα , όταν δεν ικανοποιούν τη νόησή σου."

1 comment:

Lambrini said...

Πλάκα κάνεις... ο Χριστός και η Παναγία!! Δηλαδή πλέον να μην είμαστε για τίποτα σίγουροι... Τελικά αυτό το DNA καίει κόσμοοοο